Paras lihasvasara niska-hartia

Tässä on hiusharja ja paras lihasvasara, joka sopii pään alueen hierontaan

Tämä hierontaan ja hiustenhoitoon suunniteltu huippu-uutuus on ainoa laite, joka soveltuu sekä päänahan hierontaan, että myös niska-hartia -seudun hierontaan, jossa muut vastaavat laitteet eivät sovellu käytettäviksi. Tässä on yhdistetty pieni, mutta tehokas lihasvasara, sekä hiusten ja päänahan hoito.

Sopii myös päänhierontaan

Harja mahdollistaa päänahan hieronnan miellyttävällä tavalla. SELANNE HarjaSet on ainoa motorisoitu lihasvasara, joka mahdollistaa herkkien alueiden käsittelyn kivuttomasti. Ainutlaatuista, kevytkäsittelevää, harjaosaa voit käyttää erityisesti pään ja niskan alueen rentouttamiseen.

Mikäli ongelmanasi on hiustenlähtö, niin kannattaa kokeilla! Päänahan verenkierron parantumisella on todettu olevan vaikutusta hiusten kasvuun. Harjalla hierominen on tähän erinomainen apuväline.

Pään ja niskan lihasjännitys on yksi yleisimmistä päänsäryn aiheuttajista. Harjalla käsittely edistää tehokkaasti pään ja niskan alueen verenkiertoa. Kudokset saavat tehokkaammin happea ja ravinteita. Käsittely toimii myös erinomaisena itsehoitona istuma – tai etätyöntekijälle.

Hemmotteleva hieronta

Hemmottele puolisoasi, ystävääsi tai ikääntynyttä läheistäsi käsittelemällä häntä Selanne HarjaSetillä. Tai läheisesi voi hemmolla sinua!

Harjalla avaa myös takkuiset hiukset helposti.

Voit kokeilla myös kuivaharjaukseen kylmän suihkun jälkeen.

SELANNE HarjaSet on kevyt ja hiljainen, joten sen käsittely onnistuu vaivatta.

Kätevä hierontavasara

SELANNE HarjaSet yhdistää lihasvasaran ja harjan parhaat puolet. Voit käyttää lihasvasaraa suurempien lihaksien rentouttamiseen ja palautumisen edistämiseen.

Käytön hyödyt

  • Elvyttää pintaverenkiertoa
  • Vähentää faskiajännitystä
  • Rentouttaa
  • Tuntuu miellyttävältä
  • Avaa takkuiset hiukset

KATSO 30 SEKUNNIN VIDEO

KATSO 30 SEKUNNIN VIDEO

Tämä on markkinoiden paras hierontavasara myös herkille alueille, kuten niska-hartiaseutu ja päänahan hieronta.

HarjaSet