Paras kuumakivi hierontaan

Paras kivi kuumakivihierontaan on nyt elektroninen lämpökivi

Kuumakivihieronta on tunnettu apu hieronnassa

Se on miellyttävää ja rentouttaa lihakset nopeasti. Elektronisesti ohjattu ja lämmitettävä lämpökivi kunnioittaa kuumakivihieronnan perinteitä, mutta nostaa tehon ja menetelmän tämän päivän vaatimusten tasolle.

Kuumakivi-hieronnan kivi, kotimainen vuolukivi, toimii parhaiten erinomaisen lämmönjohtavuutensa vuoksi. Tämä ei ole käsittelyn alussa iholle liian kuuma ja hetken päästä liian kylmä.

Tässä Avainlipun saaneessa kivessä on elektronisesti säädettävä lämpötila, joka pysyy iholle ja lihaksille sopivassa lämpötilassa. Sen vuoksi hoito muuttuu ylivoimaisen helpoksi lämpösäädetyn kuumakiven avulla.

Miellyttävä käyttää, säilyttää ja kuljettaa

Et tarvitse vesiastioita, koska tämä on kuumakivikäsittely, jossa lämpökivi lämpiää nopeammin kuin vedessä.

kuumakivihieronta

SELANNE -lämpökivessä on myös eristetty kahva, jotta hoitoa antavan kädetkään eivät lämpene liikaa. Laite ja kivi on myös kevyt ja helppo ottaa mukaan asiakaskäynnille.

Laitteen teho ja kivien muoto hoitaa Trigger-pisteitä nopeammin ja kivuttomammin. Laitetta voi käyttää myös savuttomana moksana, joka on etu, jos savu koetaan allergisoivaksi. Eikä savun tuoksu jää leijumaan hoitotilaan.

Kuumakivihieronta ja kivi on hallittua lämpöä

Selanne Oy on kehittänyt vuosia elektronisia lämpökivituotteita ja saavuttanut vankan aseman ammattilaistuotteiden markkinajohtajana.

SELANNE -lämpökivessä lämpötilan säätö voidaan asettaa haluttuun maksimilämpöön. Kiven jäähtyessä sen uudelleenkäynnistys voidaan laittaa tapahtuvaksi 0,1-2 °C asteen tarkkuudella. Lämpötila nousee ensin enemmän eli n. 5-7 astetta yli asetetun, mutta lämmettyään ja aktiivisessa käytössä vaihteluväli on 3-4 astetta.

Kivi kerää itseensä lämpöenergiaa noin 5 min ja sen jälkeen se on lämminnyt kauttaaltaan ja on valmis hoitamaan tehokkaasti ja miellyttävästi.

Katso laite-esittely.

Parhaat kivet kuumakivihierontaan