Koirahieronta Helsinki Tampere

Koirahieronta – pieni hinta itse tehtynä

Koira rakastaa hierontaa – ja sinua

Koira rakastaa hierontaa, koska hieronta rentouttaa koiraa ja vähentää lihaskireyttä. Tyypillisiä vaivoja koiralla on ontuminen tai jonkin raajan aristaminen. Jos vaivat on todettu vääränlaisen lihastasapainon aiheuttamaksi, niin hieronta auttaa koiraa jo muutaman käsittelykerran jälkeen. Tämä koirahierontaan soveltuva harjatyyppinen lihasvasara on ainoa laite, joka soveltuu pienenkin koiran hellään hierontaan.

Apua koiran liikkumiseen

Monet tuki- ja liikuntaelimien sairauksista kärsivät koirat saavat apua hieronnasta. Hieronnalla ja liikunnalla saadaan ylläpidettyä nivelten liikkuvuutta ja lihaskuntoa.

Esimerkiksi nivelrikkoisen koiran liikunnalla on tärkeä merkitys.

Kun hieronta lisää liikkuvuutta, niin liikunta antaa nestekiertoa nivelille, Myös ihannepaino tehostaa koiran kuntoutumista ja vähentää nivelrasitusta.

Kilpailevan koiran lihashuolto

Koirakin voidaan ajaella huippu-urheilijaksi, jolloin lihashuolto on tärkeä osa koiran elämää.

Mikäli koiralla on paljon treeni- ja kilpapäiviä voi käydä kuten meille ihmmisillekin, lihakset jumiutuvat eikä koira osaa itse pyytää apua.

Osittain lihaksia auttaa venyttely, mutta parhaiten ns hapoille menneitä lihaksia avaa kevyt rullailu tai helpompi keino, käsittely harjahierontalaitteella.

Kätevä hierontalaite

SELANNE HarjaSet yhdistää lihasvasaran ja harjan parhaat puolet. Laite lihaksien rentouttamiseen ja palautumisen edistämiseen.

Käytön hyödyt

  • Elvyttää verenkiertoa
  • Vähentää lihaskireyttä
  • Rentouttaa
  • Tuntuu miellyttävältä
  • lievittää stressiä
Kysy lisää selanne